دوره 13، شماره 2 - ( 6-1395 )                   جلد 13 شماره 2 صفحات 149-139 | برگشت به فهرست نسخه ها

Shafeipour Yourdeshahi S, Seyedarabi H, Aghagolzadeh A. Video based Face Recognition Using Orthogonal Locality Preserving Projection. JSDP 2016; 13 (2) :139-149
شفیع‌پور یوردشاهی سجاد، سید‌عربی هادی، آقاگل‌زاده علی. شناسایی چهره در رشته‌های ویدیویی با استفاده از افکنش متعامد با حفظ ساختار محلی . پردازش علائم و داده‌ها. 1395; 13 (2) :139-149

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر- دانشگاه تبریز

در این تحقیق، تلاش برای بهبود نرخ شناسایی و حل مشکلات ناشی از چرخش سر، تغییر شدت روشنایی و پوشش قسمتی از چهره در رشته‌های ویدیویی با استفاده از افکنش متعامد با حفظ ساختار محلی (OLPP) است. در این پژوهش ابتدا برای حذف تصویر زمینه، چهره در فریم‌های ویدیویی تشخیص داده می‌شود. سپس با ارایه یک روش مناسب، مجموعه تصاویرچهره که به صورت منیفولد غیرخطی توزیع یافته است، خوشه‌بندی شده و مراکز خوشه‌ها به عنوان نماینده هر خوشه تعیین می‌شوند. در این مقاله نشان داده می‌شود که با استفاده از افکنش OLPP فریم‌های کلیدی به یک فضای جدیدی منتقل می‌شوند که در آن فریم‌های متعلق به یک منیفولد به هم نزدیک‌تر و از فریم‌های منیفولدهای دیگر دور می‌شوند. برای شناسایی، رشته ویدیویی آزمایشی به فضای جدید افکنش شده و فاصله‌ی بین منیفولدها محاسبه می‌شود. مقایسه نتایج الگوریتم پیشنهادی با روش‌های دیگر نشان دهنده‌ی کارایی بالای روش پیشنهادی است.

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مقالات پردازش تصویر
دریافت: 1393/12/5 | پذیرش: 1394/6/17 | انتشار: 1395/6/28 | انتشار الکترونیک: 1395/6/28